Σελίδες

GLOWBOX | APRIL 2015


Ένα όμορφο πρωινό, και καθώς ετοιμαζόμουν να βγω έξω για καφέ, χτυπάει το τηλέφωνό μου! Σηκώνοντάς το, διαπιστώνω πως το κουτάκι που μόλις πριν λίγες μέρες παρήγγειλα, και μόλις την προηγούμενη ημέρα έλαβα ειδοποίηση πως απεστάλη, ήταν ένα βήμα μακριά μου!

Ναι κυρίες και (μπορεί) κύριοι, το κουτάκι ομορφιάς του Glowbox με περίμενε!
(Εννοείται πως πήγα για καφέ, και παρακάλεσα την αδερφή μου να το παραλάβει για χάρη μου!)


Ερχόμενο στο ωραίο του κουτάκι, όπου ανοίγοντάς το συνάντησα την ανοιξιάτικη καρτούλα που το συνόδευε! Πολύ χρηστική αναγράφοντας όλα τα προϊόντα που περιείχε το κουτάκι μου!


Avon Adnance Techniques Moroccan Argan Oil - αν και πριν λίγο καιρό αγόρασα και χρησιμοποιώ ένα άλλο λάδι μαλλιών (θα το δεις σίγουρα στο April 2015), το συγκεκριμένο θα μπεις στη λίστα αναμονής για κοντινή μεν, αλλά μετέπειτα χρήση δε!

Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire - πόσο γλυκούλια! Πόσο γλυκούλια! 
(Πρέπει σίγουρα να το είπα πάνω από 20 φορές όσο επεξεργαζόμουν το κουτί!)
Θεωρούσα τη συσκευασία των 100ml cute!, αλλά διεψεύσθην!

Korres Overnight Sleeping Facial - πρόκειται για μια sleeping masque, που τον τελευταίο καιρό, αρκετές εταιρίες έχουν λανσάρει! Δεν την έχω δοκιμάσει, και εννοείται πως θα το κάνω! Εσύ την έχεις δοκιμάσει; Σου άρεσε;

Ren Skincare Flash Rince 1 Minute Facial - Ren βλέπεις, θα είναι καλή λες! Το συγκεκριμένο ήταν το μοναδικό προϊόν που γνώριζα πως θα υπάρχει στο κουτί μου! Αγαπάμε skincare!

The Body Shop Super Volume Mascara - την κοιτάω, την ξανακοιτάω, βρε κάτι μου θυμίζει! Παίζει να την έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Χρόοονια πριν. Καιρός να θυμηθώ πως ήταν λοιπόν! 

Πως σου φάνηκε το κουτάκι αυτού του μήνα;
Αν το πήρες και εσύ, είχες διαφορετικά προϊόντα από εμένα;

Φιλιά,


Avon Adnance Techniques Moroccan Argan Oil (full size - 10,50€)
Bioderma Sensibio H2O Solution Micellaire 
Korres Overnight Sleeping Facial
Ren Skincare Flash Rince 1 Minute Facial
The Body Shop Super Volume Mascara (full size - 12€)

7 σχόλια:

  1. Ωραίο το κουτάκι, να τα χαρείς όλα! :) Θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω τη μάσκα του Κορρέ! Χαχαχα ναι οι κούτσικες συσκευασίες του Bioderma είναι γλύκα!! Φιλάκια Αναστασία μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου!! Ελπίζω να την δοκιμάσεις πολύ σύντομα να μας πεις και τη γνώμη σου!!! <3 xoxox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο κουτάκι, να τα χαρείς :) φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πιστεύεις πως δεν έχω πάρει ποτε κουτάκι συνδρομητικό ? θέλω πολύ να αρχίσω και δεν ήξερα ποιο να διαλέξω! Νομίζω με βοήθησες γιατί τα προιόντα είναι καταπληκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το έγραψα στο post, αλλά και εμένα το πρώτο μου είναι! Είχα βάλει στο μάτι το κουτάκι του Beautytestbox, και επί ένα 6μηνο προσπαθούσα να το αποκτήσω, αλλά δεν τα κατάφερνα, οπότε έστρεψα το βλέμμα αλλού! Σίγουρα αφού ενδιαφέρεσαι να το επιλέξεις! Θα μείνεις πολύ ικανοποιημένη! Φιλιά πολλά :):)

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...