Σελίδες

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL MASCARA - REVIEW


Γιατί μια mascara ποτέ δεν είναι αρκετή! Η καθεμία προσφέρει κάτι διαφορετικό! Η συγκεκριμένη είναι μια από αυτές που έχουν ένα περίεργο πλαστικό βουρτσάκι.


Η συσκευασία της, έχει ένα πολύ ωραίο παστέλ ροζ χρώμα, με μεταλλική απόδοση, πολύ όμορφη και minimal! Το βουρτσάκι της, εκτός από το καμπυλωτό του σχήμα, έχει και ανομοιόμορφα τοποθετημένα τα πλαστικά 'δοντάκια' της. Από τη μία μεριά είναι πιο κοντά, ώστε να πιάνουν ακόμη και τις πιο μικρές και κοντές βλεφαρίδες, και να δίνει όγκο (1ο βήμα). Από την άλλη, είναι πιο μακριά, ώστε να δίνει μήκος (2ο βήμα).


Τα βήματα που αναφέρω παραπάνω, και μου τα υπέδειξε η πωλήτρια της Maybelline, σε εμένα δεν ταίριαξαν. Μπορώ να πω με σιγουριά πως με δυσκόλεψε πολύ το βουρτσάκι της. Την πρώτη φορά που την έβαλα, ήταν τέλεια. Τη δεύτερη, και χρησιμοποιώντας τα βήματα που προανέφερα, είχε τόσο πολύ προϊόν, μιας και καινούργια η συσκευασία, που κόλλησαν μεταξύ τους οι βλεφαρίδες, και μετά ήρθε η καταστροφή. Χάλια. Την τρίτη φορά πλέον, αποφάσισα να βρω πως να την κάνω να δουλέψει σε έμενα, και τα κατάφερα! Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία παρακάτω, το αποτέλεσμα που δίνει, τουλάχιστον στις δικές μου βλεφαρίδες, θα το έλεγα κατάλληλο για ένα καθημερινό/πρωινό μακιγιάζ.


Στην πρώτη φωτογραφία, δεν φαίνονται οι βλεφαρίδες μου, αλλά σου εγγυώμαι πως είναι εκεί! Οι επόμενες δύο φωτογραφίες, είναι ακριβώς ίδιες, μόνο που η τρίτη είναι από άλλη γωνία. Τις πέρασα δύο φορές με τη mascara, και μου έδωσε αυτό το αποτέλεσμα! Δεν τις πέρασα ούτε με κάποιο lash primer, ούτε με ψαλίδι βλεφαρίδων. Και καλό είναι να σου πω πως γενικά οι δικές μου βλεφαρίδες κρατάνε την καμπύλη που τους δίνω, ακόμη και με τη mascara.

Πλέον μπορώ να πω πως μου αρέσει το αποτέλεσμα που δίνει στις βλεφαρίδες μου. Το πιο πιθανό βέβαια, είναι να μην την ξαναπροτιμήσω σε κάποια αγορά μου, γιατί το αποτέλεσμα που μου δίνει δεν είναι αυτό που θα μου πάει τις βλεφαρίδες στα ουράνια, θα αναφωνήσω WOW και θα τρέξω από χαρά να το πω παντού και να πάρω και μια δεύτερη συσκευασία να την έχω για backup.

Δεν υπάρχει κανόνας για το πως να τοποθετείς τη mascara σου. Η καθεμία μας ξέρει πως να αναδείξει της βλεφαρίδες της, για να πετύχει το επιθυμητό για αυτήν αποτέλεσμα! Η αλήθεια είναι πως από τη mascara σου θέλεις να τη βάζεις και να βγαίνεις από το σπίτι. Να μην σε δυσκολεύει και να σου δίνει υπέροχες βλεφαρίδες μέσα σε ένα λεπτό!

Αυτά από εμένα! Εσύ την έχεις δοκιμάσει; Σου άρεσε;


Maybelline lash sensational, lash multiplying mascara 9.5ml 

4 σχόλια:

  1. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά θέλω παρόλο που εσένα δεν σε τρέλανε, γιατί εγώ ούτως ή άλλως βάζω συνήθως 2 μάσκαρες, οπότε γίνονται οι βλεφαρίδες μου τούμπανο! ;) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ωραία mascara και είναι αυτή που φοράω τον τελευταίο καιρό. Όπως είπα δεν θα την ξαναπάρω, αλλά αν σου άρεσε το βουρτσάκι της, σίγουρα αξίζει να την δοκιμάσεις!! :) xoxo

      Διαγραφή
  2. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά μόνο και μόνο που είδα το βουρτσάκι και τις οδηγίες, ήδη ξέρω πως θα μουτζουρωθώ και στο τέλος θα εκνευριστώ!! Πάρα πολύ ωραίο review!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...