Σελίδες

MY APRIL 2015


Καλό μήνα είπαμε μέσω Instagram (πάλι καλά γιατί αν περίμενα να ανέβει αυτό το post στην ώρα του, δεν θα γινόταν ποτέ). Λίγο αργά θυμήθηκα να σου μιλήσω για το μήνα που μας πέρασε, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Λοιπόν, ο Απρίλης μου φάνηκε πως πέρασε πολύ γρήγορα, λογικά γιατί βιάζομαι να έρθει το καλοκαίρι και να ζεστάνει ο καιρός! Το σίγουρο είναι πως το Πάσχα βοήθησε να κυλήσουν οι μέρες λίγο πιο εύκολα και χαρούμενα.


Για να ξεκινήσω με προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποίησα τον προηγούμενο μήνα, το camouflage cream της Catrice, το χρησιμοποιούσα κάθε φορά πριν τοποθετήσω το foundation μου και όχι μόνο. Με βοήθησε πολύ στο να καλύψω ορισμένες ατέλειες και κοκκινίλες που με ταλαιπωρούν, τόσο πολύ που το ξανά αγόρασα μόνο και μόνο για να μην μου τελειώσει αυτό που έχω, και μετά με πιάσει απελπισία. Τα λόγια είναι περιττά, καλύπτει υπέροχα και έχει φανταστική διάρκεια! Σαν κορίτσι που αγαπάει το χρώμα στα μάγουλα, χρησιμοποίησα το μήνα που μας πέρασε το ρουζ της Elf στην απόχρωση #Pink Passion! Μην σε τρομάζει το έντονο χρώμα (αν το δεις από κοντά θα καταλάβεις γιατί μιλάω, η φωτογραφία το αδικεί), στο πρόσωπο δίνει ένα απαλό ροζο-ροδαλό αποτέλεσμα που μου αρέσει πολύ!
Η #Au Naturel παλέτα σκιών από τη Sleek, είναι η κλασική παλέτα μe nude αποχρώσεις που πάντα είναι καλοδεχούμενη όλο το χρόνο στο μακιγιάζ μου! Σου δίνει πολλές επιλογές, ώστε να δημιουργήσεις από ένα απλό απαλό μακιγιάζ, ένα με shimmer και λάμψη, μέχρι και smokey έντονο αποτέλεσμα για βραδινές εξόδους.


Περνώντας στην περιποίηση του προσώπου, η μάσκα του Korres instant brightening face mask με grapefruit, έχει λευκή κρεμώδη σύσταση και μου αρέσει πολύ η μυρωδιά της. Άφηνε την επιδερμίδα μου πολύ απαλή και φρέσκια.
Και πάλι από τον Korres αυτή τη φορά μια μάσκα για τα μάτια μας μόνο! Το όνομα αυτής anti-fatigue eye mask, όπου άκουγα θαύματα, και γι' αυτό την πήρα. Σίγουρα όχι από την πρώτη, αλλά μετά από αρκετές χρήσεις μπορώ να πω ότι μου αρέσει. Έχει ωραία δροσερή σύσταση gel και είναι μια ωραία εναλλαγή με την κρέμα ματιών μου το βράδυ.


Στα μαλλιά το L'oreal hair oil, στην αρχή με δυσκόλεψε, καθώς είναι αρκετά λεπτόρρευστο από ότι είχα συνηθίσει (χρησιμοποιούσα της Garnier miraculous 230οC). Παρόλα αυτά από την πρώτη κιόλας χρήση ενυδάτωσε τα μαλλιά μου πολύ όμορφα, χωρίς να τα λαδώσει ακόμα και με χρήση 2 φορές την ημέρα!

Αν με παρακολουθείς στο Instagram, θα είδες που ανέβασα μια φωτογραφία με το manicure μου. Ο λόγος για το βερνίκι της Essence από τη σειρά The nudes στην απόχρωση #08 μια φοβερή απόχρωση του γκρι, ότι πρέπει για αυτή την εποχή και με βόλεψε πάρα πολύ! Needed a shout out!


Τέλος, για κάτι που είμαι πολύ περήφανη, είναι η πρώτη μου προσπάθεια να φτιάξω ένα βραχιολάκι macrame, κι όπως βλέπεις mission = accomplished! Το φοράω συνέχεια από τα μέσα του μήνα και το βρήκα πολύ δημιουργικό και εύκολο, και έχω πάρει υλικά να φτιάξω και άλλα!


Από ταινίες, είδα στον κινηματογράφο το Fast & Furious 7 (με ανάγκασαν, δεν ήθελα!), και το Child 44. Για την πρώτη δεν θα πω κάτι, αν έχεις δει έστω και μια από τις προηγούμενες ξέρεις περί τίνος πρόκειται. Όσον αφορά τη δεύτερη ταινία που αναφέρω, αν την πετύχεις δες την. Εμένα μου άρεσε! Πέραν του κινηματογράφου, είδα την ταινία Gone Girl. Δύο λέξεις για αυτήν: ανατροπή και κενό. Την ανατροπή την θεωρώ θετικό στοιχείο σε μια ταινία, αλλά το τέλος δεν με ικανοποίησε, ήθελα κι άλλο! Anyway!

Σου εύχομαι να έχεις έναν υπέροχο μήνα, και να θυμάσαι πως το καλοκαίρι είναι κοντά!

Περιμένω τα σχόλια σου!
Φιλιά πολλά,


Korres Instant Brightening face mask with Grapefruit 18ml
Korres Anti-Fatigue eye mask with Cucumber 8ml
Catrice Camouflage Cream 3g #010 Ivory 
Elf Studio Blush 4.75g #Pink Passion
Sleek I-Divine Eyeshadow Palette #Au Naturel
L'oreal Elvive Extraordinary Oil -για βαμμένα μαλλιά- 100ml
Essence The nudes nail polish 8ml #08 Crunchy Cake

7 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφα τα αγαπημένα σου, τέλειο βραχιολάκι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Το βραχιολάκι το αγάπησα! Αν βρω χρόνο μπορεί να φτιάξω ακόμα ένα μέσα στο μήνα! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραία αγαπημένα! Την μάσκα ματιών του Korres την έχω κι εγώ στα δικά μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν, και ακόμα περισσότερο χαίρομαι που έχουμε κάτι κοινό!!!!! :):) xo

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου Αναστασία μου! Εγώ έχω το λαδάκι για όλους τους τύπους μαλλιών και το έχω λιώσει απ΄το φθινόπωρο και μετά που ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ! Τη μάσκα ματιών του Κορρέ τη θέλω! Φιλάκια πολλά :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ ωραίο λαδάκι μαλλιών! Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την ενυδάτωση και την λάμψη που δίνει στα μαλλιά! Τη μάσκα για τα μάτια αξίζει να την δοκιμάσεις, και για 8ml που περιέχει είναι υπερ ικανοποιητική ποσότητα για να δεις διαφορά!! Φιλιά Σταυρούλα μου :):)

      Διαγραφή
    2. Τέλεια, θα τη δοκιμάσω γιατί με τόσο υπολογιστή κάθε μέρα ταλαιπωρούνται πολύ τα ματάκια μας!

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...