Σελίδες

MY JUNE 2015


Back to back, επιστρέφω με τα αγαπημένα του μήνα Ιουνίου αυτή τη φορά!



Όπως σας είπα και στο Facebook έχω ένα προβληματάκι με τον υπολογιστή μου αλλά διορθώνετε σιγά σιγά! :)

Ξεκίνησαν οι γάμοι και οι βαφτίσεις που λέτε αυτό το μήνα, και θα συνεχίσουν μέχρι και τα μέσα του φθινοπώρου. Δεν θα πω κάτι γα τα προβλήματα που περνάμε σαν χώρα, αρκετά βομβαρδιζόμαστε στην καθημερινότητα μας, ας αφήσουμε αυτό το κομμάτι από εδώ, τουλάχιστον για την ώρα.

Στα δικά μας τώρα!,


Στην περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου μου, εντάχθηκε αυτό το μήνα η ενυδατική μάσκα προσώπου της Apivita με αλόη. Πάντα γυρνάω πίσω σε αυτή όταν αισθάνομαι πως θέλω extra ενυδάτωση χειμώνα-καλοκαίρι! That being said!


Το μήνα που μας πέρασε βγήκε μια περιορισμένη σειρά από την Essence, η brit-tea collection. Από όλα τα προϊόντα που είχε η συγκεκριμένη σειρά, μου άρεσε περισσότερο η illuminating base, που δίνει λάμψη και λειτουργεί και σαν primer και σαν highlighter. Η λάμψη που δίνει είναι διακριτική, ενώ αν σας αρέσει το έντονο αποτέλεσμα, αυτό το προϊόν δεν είναι για εσάς. Σαν primer δεν μπορώ να πω πως μου ταιριάζει, αλλά μου αρέσει γιατί δίνει στην επιδερμίδα μια απαλή ενυδάτωση που πάντα είναι ευπρόσδεκτη! Επίσης, λόγω της ρευστής υφής του, μπορείτε να το αναμίξετε πανεύκολα με το foundation σας για ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα, ή να το ταμπονάρετε στα ζυγωματικά σας για να δώσετε φως στο πρόσωπό σας!

Δυο προϊόντα που πάνε χέρι-χέρι είναι το κρεμώδες eyeliner της ELF σε μαύρη απόχρωση, και το διπλό πινέλο για eyeliner της Catrice. Τα αγαπώ και τα δυο! Με το κρεμώδες eyeliner της ELF ξεκίνησα να κάνω τα πρώτα μου βήματα στην εφαρμογή του συγκεκριμένου είδους eyeliner και λάτρεψα τη σταθερότητα και την ακρίβεια που μπορώ να έχω με αυτό! Βέβαια, με βοήθησε πολύ το διπλό πινέλο από την Catrice, αφού το μέγεθός του είναι πολύ βολικό και οι δυο άκρες του σου δίνουν την επιλογή να σχεδιάσεις όποιο cat-eye look επιθυμείς! Το έχω χρησιμοποιήσει και για πιο ακριβή τοποθέτηση σκιών και δεν με έχει απογοητεύσει!



Με αυτά και με εκείνα, έχουμε ξεχάσει πως διανύουμε την καλοκαιρινή περίοδο, όπου ανάμεσα σε πολλά προϊόντα, τα ανοιχτόχρωμα κραγιόν έχουν τον πρώτο ρόλο στο μακιγιάζ μας. Αυτό που χρησιμοποίησα περισσότερο είναι της Flormar το long wearing lipstick στην απόχρωση #L05. Ένα έντονο ροζ κραγιόν, που το προτίμησα τις πρωινές κυρίως ώρες! Lovely!


Είναι που είναι τάση το λευκό, δεν ήθελα και πολύ να το εντάξω στα νύχια μου με μανία! Το manicure και το pedicure μου ξαφνικά απέκτησαν άλλον αέρα! Το χρησιμοποίησα με ποικίλους τρόπους μέσα από σχέδια, αλλά και μόνο του, και το βερνίκι που με βοήθησε στην υλοποίηση όλων των πειραμάτων μου, είναι από τη BeautyLine η απόχρωση #202! Με τη χρήση που του κάνω με βεβαιότητα λέω πως σύντομα θα χρειαστώ και νέα συσκευασία! 


Ωδή στα αφρόλουτρα, αλλά δεν μπορούσα να μην αναφέρω και τα δυο! Ξεκινώντας με το αφρόλουτρο της The body shop στην μυρωδιά Dewberry Mure Sauvage, το οποίο το ευχαριστήθηκα περισσότερο στο πρωινό μου ντουζ, καθώς το άρωμα του είναι πολύ φρέσκο και καλοκαιρινό! Η μυρωδιά του με ξυπνούσε και μου έδινε ενέργεια!

Ίσως και να είμαι η τελευταία που δοκιμάζει τα αφρόλουτρα της Bioten, αλλά OMG! Η μυρωδιά #Cocoa butter & macadama είναι φοβερή. Όλο το μπάνιο μύριζε πολύ γλυκά και έκανε όλη τη διαδικασία πολύ ευχάριστη! Μπορεί να μην μένει η μυρωδιά στο σώμα για πολύ μεγάλο διάστημα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Εσάς ποια μυρωδιά σας άρεσε και μου προτείνετε;


Για τους λάτρεις του καφέ και της σοκολάτας ο συνδυασμός αυτών των δυο και η γεύση που προσφέρει η Σοκολάτα Παυλίδου Υγείας με γεύση κρέμα cappuccino θα σας ενθουσιάσει! Είναι σαν να τρώτε μια mousse σοκολάτας με μια ελαφριά αλλά ευδιάκριτη γεύση από cappuccino! Εγώ την λάτρεψα! (Μακάρι να μπορούσα να συγκρατηθώ για να σας έδειχνα και πως φαίνεται η σοκολάτα από μέσα αλλά μου ήταν αδύνατο!:p)



Τέλος, τα κορίτσια η Jenny και η Gogo από το blog Our beauty wonderland τον προηγούμενο μήνα ανέφεραν τη σειρά The Blacklist, η οποία οφείλω να ομολογήσω πως είναι και δική μου αγαπημένη πλέον! Βλέποντας και το τελευταίο επεισόδιο από τον δεύτερο κύκλο, περιμένω με ανυπομονησία τον επόμενο!

Είμαι πολύ χαρούμενη που ξανά γράφω και θα φροντίσω να μην ξανά χαθώ για τόσο πολύ!
Φιλάκια,


Apivita face mask with aloe 40ml 
Essence brit-tea illuminating base 30ml (LM)
ELF cream eyeliner #black
Catrice double ended eyeliner brush
Flormar long wearing lipstick 4.2g #L05
BeautyLine nail polish #202-white
The Body Shop Dewberry Mure Sauvage shower gel 250ml
Bioten shower cream 500gr #Cocoa butter & macadamia
Σοκολάτα Παυλίδου Υγείας γεμιστή με κρέμα cappuccino 100γρ.

3 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο ποστ, έχω κι εγώ το λευκό βερνίκι της Beauty Line Cosmetics και όποτε θέλω κάτι επίσημο, βάφω τα νύχια μου με αυτό μόνο :)

    Φιλάκια,
    Αγγελική από www.beautyydust.blogspot.gr ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πολύ Αγγελική μου! Το λευκό στα νύχια φέτος το αγάπησα!!! Χαίρομαι που έχουμε το ίδιο βερνίκι! <3 Φιλιάα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το λευκό στα νύχια είναι έρωτας και τα αφρόλουτρα της Bioten επίσης. Να δοκιμάσεις και την αντίστοιχη body lotion αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Κι εμείς ανυπομονούμε για την επόμενη σεζόν από Blacklist! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...