Σελίδες

MISSHA M PERFECT COVER BB CREAM - REVIEW


Δοκιμάζοντας μια κορεάτικη bb cream καταλαβαίνεις τι έχανες τόσο καιρό!




Υψηλή αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση και πολύ καλή κάλυψη, όλα όσα θες από μια bb cream. Έρχεται σε μια βολική συσκευασία με αντλία και βγαίνει σε 5 αποχρώσεις, που από μόνο του είναι φοβερό μιας και δεν βρίσκεις τέτοια ποικιλία σε αποχρώσεις, ειδικά σε μια bb cream. Εγώ έχω τη δεύτερη απόχρωση (#21), και την επέλεξα μετά από έρευνα που έκανα και είδα πως η πρώτη απόχρωση (#13) είναι πολύ ανοιχτή λευκή-γκρι, σε σημείο να δείχνει αφύσικη ακόμη και σε εμένα που είμαι ανοιχτόχρωμη. Ενώ η απόχρωση #21, αν και είναι επίσης ανοιχτή τη θεωρώ ιδανική. Ίσα ίσα που θεωρώ πως τα ανοιχτόχρωμα κορίτσια θα αγαπήσουν το χρώμα της, μιας και είναι δύσκολο τις περισσότερες φορές να βρούμε μια απόχρωση που να μας ταιριάζει. Έχοντας αυτό υπόψιν, αν έχεις σκουρόχρωμη επιδερμίδα, καλύτερα να επιλέξεις τις αποχρώσεις από #23 και πάνω, ειδικά αν θέλεις να τη χρησιμοποιήσεις το καλοκαίρι.

Ισχυρίζεται πως έχει ελαφριά υφή, εξαιρετική κάλυψη, αντηλιακή προστασία, αντιγηραντικές ιδιότητες και πως λευκαίνει τις κηλίδες.

Ξεκινώντας με την υφή της, δεν είναι ούτε πολύ ρευστή ούτε πολύ πηκτή, και έτσι μπορείς να ελέγξεις την τοποθέτηση της. Μου αρέσει και προτιμώ να την εφαρμόζω με τα δάχτυλα, γιατί κάθεται καλύτερα στο πρόσωπο, ενώ αν επιθυμείς μπορείς στη συνέχεια με ένα νωπό σφουγγαράκι ή με ένα πινέλο να στρώσεις το προϊόν λίγο καλύτερα. Μόλις στεγνώσει δεν είναι καθόλου λιπαρή, και εάν θέλεις ματ αποτέλεσμα, μπορείς να τη σετάρεις με μια πούδρα, αυξάνοντας έτσι και την διάρκειά της. 

Η κάλυψη της είναι ικανοποιητική και πολύ σταθερή. Θα έλεγα πως είναι μέτριας κάλυψης, αλλά σίγουρα εφαρμόζοντας λίγο επιπλέον προϊόν μπορείς να πετύχεις πλήρη. Καλύπτει τυχόν ερυθρότητα, προσφέρει ομοιομορφία και ενυδάτωση. Τη βρίσκω εξαιρετική σε σύγκριση με όσες bb cream έχω δοκιμάσει.

Ο δείκτης αντηλιακής προστασίας της είναι 42, που θεωρώ πως spf από 30 και πάνω είναι ιδανικό για το καλοκαίρι, και όχι μόνο, αφού σχεδόν όλο το χρόνο στην Ελλάδα έχουμε ηλιοφάνεια. Επίσης, τόσο μεγάλος δείκτης προστασίας σου δίνει το περιθώριο να μην χρειάζεσαι να εφαρμόσεις κάποια αντηλιακή κρέμα, αφού από μόνη της η bb cream σου δίνει την αντηλιακή προστασία που χρειάζεσαι!

Όσον αφορά τα δύο τελευταία χαρακτηριστικά που αναφέρει η συγκεκριμένη bb cream, δηλαδή την αντιγήρανση και την λεύκανση των κηλίδων του προσώπου, είναι γνωστό πως τα περισσότερα κορεάτικα προϊόντα έχουν αυτές τις ιδιότητες, αλλά για αυτά βλέπεις αποτελέσματα σε βάθος χρόνου.


Η συσκευασία της είναι πλαστική με αντλία, που είναι πολύ βολική και για το νεσεσέρ και για ταξίδια, καθώς και υγιεινή και εύκολη στη χρήση. Ένα πάτημα της αντλίας σου δίνει ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεσαι για το μακιγιάζ σου!

Στη φωτογραφία δεν είναι αισθητή η διαφορά πριν και μετά, αλλά μπορείς να δεις την απόχρωση και την υφή της bb cream. Επιπλέον, στο τελείωμα της θα διακρίνεις τον γκρι τόνο που αφήνει στην επιδερμίδα, οπότε να το έχεις υπόψιν σου αν την προτιμήσεις!


Η τελική μου άποψη είναι πως έμεινα υπερβολικά ευχαριστημένη από την συγκεκριμένη bb cream. Κάλυψε όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας και της καθημερινότητας μου, και θεωρώ πως δεν θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερο ξεκίνημα στα κορεάτικα καλλυντικά!

Τη δική μου την αγόρασα από το eBay, και η τιμή της είναι περίπου 10€.

Είναι η πρώτη που δοκίμασα και το ταξίδι έπεται!
Εσείς την έχετε δοκιμάσει; Έχετε να μου προτείνετε καμία;


Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ 50ml #21/light beige
(Ebay.com, Beautybay.com, κ.ά.)

5 σχόλια:

  1. Έχω την signature real complete bb κρέμα απο την ίδια εταιρεία και μπορώ να σου πώ πώς όταν την φοράω όλοι με ρωτούν τι έκανα στο πρόσωπο μου δείχνει τόσο φωτεινό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα μου άρεσε τόσο πολύ που θέλω να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα από αυτήν την εταιρία! Θέλω να πάρω μια cushion βάση, και σκέφτομαι να πάρω ή της Missha ή της Etude House που είναι πολύ δημοφιλής!!! :)

      Διαγραφή
  2. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κορεάτικη bb cream, γιατί τα τελευταία χρόνια ήμουν μόνιμα μαυρισμένη λόγω πισίνας και δε νομίζω ότι θα μου ταίριαζαν οι αποχρώσεις! Τώρα όμως που έχω σταματήσει και είμαι και πάλι άσπρη λέω να δοκιμάσω! Θα κάνει λες η συγκεκριμένη για πολύ λιπαρά δέρματα;

    Φιλιά πολλά Αναστασία μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα λιπαρή bb cream και αφού στεγνώσει είναι πολύ σταθερή και ανάλαφρη, παρόλα αυτά δεν δίνει το απόλυτο ματ αποτέλεσμα, αν αυτό επιθυμείς. Αν δεν σε ενοχλεί να τη σετάρεις ή να να βάλεις κάποια κρέμα ή primer από κάτω, τότε πιστεύω πως θα σου αρέσει και θα σου ταιριάξει πολύ!!! Ελπίζω να σε βοήθησα Σταυρούλα μου!! Φιλάκια :):)

      Διαγραφή
    2. Δε θέλω απαραίτητα το απόλυτο ματ αποτέλεσμα, αλλά δε θέλω να είναι και πολύ ενυδατική! ;) Πάντα σετάρω με πούδρα, άρα πιστεύω θα είναι εντάξει! Τη βάζω στη λίστα μου λοιπόν! Φιλάκια γλυκούλι μου :)

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...