Σελίδες

HAUL #1 ~ IHERB ~


Μια μέρα του φθινοπώρου, Παρασκευή ήταν, εκπτώσεις είχε, αγορά έγινε!
Ο λόγος για το γνωστό Black Friday, και το κατάστημα iherb!



Στη φωτογραφία βλέπεις όλα τα προϊόντα που αγόρασα! Πάμε να τα δούμε!

Αρχικά, πήρα δυο σετ με πινέλα από την εταιρία EcoTools.
Το πρώτο είναι ένα γιορτινό σετ με τρία πινέλα, ένα για το πρόσωπο για πούδρα, και δυο για τα μάτια, ένα για σκιά και ένα για eyeliner. Ήθελα να πάρω ένα τέτοιο σετάκι να το έχω συνέχεια μαζί στο νεσεσέρ μου, είτε για να ανανεώνω το μακιγιάζ μου είτε για να βάφομαι on the go! Τα συγκεκριμένα να ξέρεις ότι είναι μικρά σε μέγεθος, ίσως λίγο πιο μικρά από ότι τα περίμενα, αλλά τελικά μου άρεσε το μέγεθος τους μιας και θα μπορούν να χωρέσουν ακόμα και στο πιο μικρό νεσεσέρ! Εγώ πήρα το γιορτινό σετ, αλλά το ίδιο υπάρχει και στη μόνιμη συλλογή πινέλων της εταιρίας!

Το δεύτερο είναι ένα σετ για τα μάτια που ήθελα πολύ να δοκιμάσω. Περιλαμβάνει δυο πινέλα με διπλή άκρη, που είναι πολύ απαλά και χρησιμοποιώντας μόνο αυτά μπορείς να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ στα μάτια. Συγκεκριμένα, στο πρώτο πινέλο η μια άκρη είναι για να δώσεις μουτζουρωμένο εφέ είτε με μολύβι είτε με σκιά, και η άλλη άκρη είναι για να κάνεις blending τις σκιές στην κόγχη. Στο δεύτερο πινέλο η μια άκρη είναι για να τοποθετήσεις σκιά στο βλέφαρο, και η άλλη για να δημιουργήσεις τη γραμμή του eyeliner.
Επίσης, οι συσκευασίες της EcoTools είναι πολύ βολικές, καθώς μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και για να αποθηκεύσεις ή να πάρεις μαζί σου τα πινέλα σου! Εγώ τις έχω χρησιμοποιήσει και για τα μολύβια ματιών και χειλιών, ώστε να τα έχω όλα σε ένα μέρος! Βοηθά πολύ και το μπροστινό μέρος της συσκευασίας καθώς είναι διαφανές, και μπορείς να βλέπεις τι έχεις μέσα!

Τα lip balms από τη Sierra Bee's τα βρήκα πολύ ενυδατικά από τη πρώτη εφαρμογή! Το συγκεκριμένο αφήνει μια απαλή διακριτική μυρωδιά ροδιού, και δεν έχει γεύση. Έχει διαφανή σύσταση και πολύ καλά συστατικά, όπως έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, κερί μέλισσας, βιταμίνη Ε, ηλιέλαιο και λάδι ροδιού. Θα τα χρησιμοποιήσω και θα σας πω περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!

Το συγκεκριμένο σαμπουάν και το συμπλήρωμα τα είχε δείξει η Όλγα, από το κανάλι vintagejewel7, εδώ! Ψάχνοντας τέτοια προϊόντα, τα αγόρασα για να με βοηθήσουν και στην εποχική τριχόπτωση αλλά και στην ενδυνάμωση και πυκνότητα των μαλλιών. Το σαμπουάν της Nature's Gate περιέχει βιοτίνη και μπαμπού, και έχει μυρωδιά μέντας, και φαντάζομαι πως θα είναι πολύ δροσερό! Επίσης, αναφέρει πως η εταιρία δεν κακομεταχειρίζεται ζώα και είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. Το συμπλήρωμα από την Country Life, περιέχει με τη σειρά του πολλές βιταμίνες και μέταλλα, και αναμένω να δω τα αποτελέσματα από το συνδυασμό τους! Το μόνο αρνητικό είναι πως έσπασε το καπάκι στα πλαϊνά από το σαμπουάν κατά την αποστολή του, αλλά ευτυχώς δεν χύθηκε καθόλου το περιεχόμενο του!

Είχα στην κατοχή μου από την ίδια εταιρία, την Crystal Body Deodorant, το αποσμητικό σε υγρή μορφή με spray, και μου είχε αρέσει, οπότε βρήκα την ευκαιρία να δοκιμάσω και τον κρύσταλλο τον ίδιο! Η χρήση του πολύ εύκολη, απλά το βρέχεις και το περνάς από την επιθυμητή περιοχή. Υπάρχει και σε μεγαλύτερη συσκευασία των 120g, αλλά η συγκεκριμένη των 40g είναι πολύ χαριτωμένη και θα με βολέψει πολύ στην καθημερινότητα μου και σε ταξίδια!

Αυτές ήταν οι αγορές μου από το iherb! Ήθελα και κάποια άλλα πραγματάκια, αλλά όπως μπορείς να φανταστείς εκείνη την ημέρα, πολλά από τα προϊόντα βγήκαν σε χρόνο ντε-τε εκτός αποθέματος.
Επίσης, ήταν η πρώτη φορά που άργησε περίπου 4 εβδομάδες να έρθει, είχα κάνει άπειρα σενάρια για την τύχη του πακέτου, αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα που έδειξα;
Έχεις να μου προτείνεις παρόμοια ή άλλα προϊόντα από το iherb;

Φιλιά πολλά,



4 σχόλια:

  1. Με γεια σου, να τα χαρείς όλα :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πινέλα από eco tools είναι εκπληκτικά και πολύ αγαπημένα μου!! Να τα χαρείς όλα κοπέλα μου!! Φιλάκια :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου! Τα πινέλα της EcoTools έχουν γίνει και δικά μου αγαπημένα! Φιλιά :))

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...