Σελίδες

MY 2015 FAVORITES!


Αρχίζοντας το νέο έτος, σας εύχομαι ολόψυχα υγεία, ευτυχία, αγάπη και μακάρι το 2016 να πραγματοποιήσει ότι ποθείτε!


Τα προϊόντα της χρονιάς που μας πέρασε και που σου παρουσιάζω, είναι επιλεγμένα ένα ένα και αφορούν πράγματα που έχω αγοράσει και σίγουρα θα ξανά αγοράσω! Δεν σε καθυστερώ καθόλου και πάμε να τα δούμε!



Now Solutions Coconut Oil
Το λάδι καρύδας αποδείχθηκε πολύ ωραίο και αποτελεσματικό στην αφαίρεση του μακιγιάζ. Κάνει την όλη διαδικασία πανεύκολη και έχω βάλει στο μάτι και άλλα παρόμοια προϊόντα προς δοκιμή! Αν δεν το έχεις δοκιμάσει σου προτείνω να το κάνεις, και περιμένω εντυπώσεις!

Apivita Olive & Lavender Cleansing Foam
Πασίγνωστος και αγαπημένος, αυτός ο αφρός καθαρισμού είναι από τα πρώτα προϊόντα που έχω προτείνει σε φίλες και συγγενείς! Καθαρίζει υπέροχα την επιδερμίδα και αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ ακόμη και από τα μάτια!

Arcaya Dermapur Serum
Αυτός ο ενζυμικός βιολογικός ορός εντάχθηκε πρόσφατα στην ρουτίνα μου και γρήγορα αποτέλεσε μια συνήθεια που έγινε λατρεία! Εύκολο και γρήγορο στη χρήση, αυτό το serum αφήνει την επιδερμίδα απαλή και απαστράπτουσα! Να περιμένεις σύντομα ένα post για το συγκεκριμένο προϊόν.

L'oreal Skin Perfection Cream/Serum
Εδώ θα κλέψω λίγο και θα πω δυο προϊόντα της ίδιας σειράς! Έχω πει τα καλύτερα για την κρέμα ημέρας εδώ, και ήρθε και η σειρά του serum! Απορροφάτε αμέσως, αφήνει την επιδερμίδα λεία και μπορείτε στη συνέχεια να εφαρμόσετε το μακιγιάζ σας ή τα υπόλοιπα βήματα της ρουτίνας σας. Δίνει ωραία ενυδάτωση, και είδα διαφορά στην ακμή μου, όπως ακριβώς και με την ενυδατική κρέμα ημέρας!

Nexcare Spot Treatment
Ανέλπιστα καλά αυτά τα αυτοκόλλητα, μετά από 3 εφαρμογές έβλεπα το σπυράκι να έχει καθαρίσει εσωτερικά και να ξεκινά η επούλωση του δέρματος. Δεν το περίμενα να έχουν τόσο καλό αποτέλεσμα και σίγουρα θα τα ξαναπάρω!

Elf Lip Exfoliator
Τις ημέρες που είσαι εκτός σπιτιού και δεν μπορείς να φτιάξεις εκείνο το εύκολο σπιτικό scrub χειλιών ή απλά βαριέσαι (σε όλες μας έχει συμβεί!), το χρησιμοποιείς και σου δίνει σε λίγα λεπτά απαλά χείλη ready to kiss!

Palmer's Lip Balm Stick
Σε συνδυασμό με το απολεπιστικό που προανέφερα έκανε τα χείλη ένα όνειρο! Είδα καταπληκτικό αποτέλεσμα ακόμη και σε ξηρά, σκασμένα χείλη από το κρύο του χειμώνα. Μεγάλη ποσότητα και μυρωδιά μαύρης σοκολάτας, γιάμι!

Batiste Dry Shampoo
Ήρθε στην Ελλάδα και έκανε πάταγο! Από την πρώτη φορά που το δοκιμάζεις καταλαβαίνεις γιατί έχει χαρακτηρισθεί ένα από τα καλύτερα dry shampoo! Είτε το χρησιμοποιήσεις για όγκο ή για να φρεσκάρεις το χτένισμα σου, θα το αγαπήσεις!


Missha M Perfect Cover BB Cream
Υπερλατρεμένη από την πρώτη εφαρμογή, αυτή η bb cream ανέβασε τον πήχη όσον αφορά αυτήν την κατηγορία καλλυντικών! Μπορεί να μην την πάρω πάλι σύντομα γιατί θέλω να δοκιμάσω και άλλες κορεάτικες bb creams, αλλά σίγουρα θα την τιμήσω ξανά!

L'oreal Brow Artist Plumper
Δίνει ωραίο και διακριτικό χρώμα, γεμίζει τα φρύδια και το μικρό του βουρτσάκι είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Αν θες να μάθεις περισσότερα σου παραθέτω το post.

Catrice Camouflage Cream
Ένα μικρό θαύμα! Καλύπτει οποιαδήποτε ατέλεια θες και είναι τόσο κρεμώδες και σταθερό, που το έχω αγοράσει σίγουρα 4-5 φορές! Τόσο καλό είναι!

Rimmel Stay Matte Powder
Πολύ καλή πούδρα που πραγματικά σου δίνει ματ αποτέλεσμα για αρκετές ώρες! Μεγάλη ποσότητα και ανάλαφρο αποτέλεσμα, ακόμα και αν την τοποθετήσεις σε όλο το πρόσωπο!  

Essence Lipstick #07
Μια απαλή ροζ απόχρωση, #my_lips_but_better που λέμε! Ότι πρέπει για τις πρωινές ώρες ή για να δώσεις λίγη ζωντάνια στα χείλη σου χωρίς να χρειάζεσαι καθρέφτη! Ενυδατικό και ευκολοφόρετο το έβαζα σχεδόν κάθε ημέρα!

Catrice Photofinish 18h Liquid Foundation
Η πρώτη μου επιλογή όταν ήθελα το μακιγιάζ μου να μείνει αναλλοίωτο! Πολύ καλυπτικό, το χρησιμοποιούσα σε ειδικές περιστάσεις και με έβγαζε ασπροπρόσωπη! Ειδικά όταν ήθελα να βγάλω φωτογραφίες, ήξερα πως ήταν το κατάλληλο foundation για αυτό το σκοπό!

Real Techniques Miracle Sponge Complection
Αν δεν έχεις στην κατοχή σου ένα τέτοιο σφουγγαράκι δεν ξέρεις τι χάνεις! Κανένα πινέλο δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη χρήση του, και υπάρχουν στην αγορά πολλά σφουγγαράκια αυτού του είδους να δοκιμάσεις.

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα! Εσύ ποια ξεχώρισες τη χρονιά που μας πέρασε; Αν έχεις blog και έχεις αναρτήσει τα δικά σου αγαπημένα για το 2015 άφησε μου ένα σχόλιο, θα ήθελα πολύ να τα διαβάσω!

Φιλιά πολλά!


Now Solutions Coconut Oil 100% natural 207ml
Apivita Cleansing Foam Face & Eyes with Olive & Lavender 200ml
Arcaya Dermapur Serum Enzyme Cleansing 30ml
L'oreal Skin Perfection Cream 50ml/Serum 30ml
3M Nexcare Acne Care Spot Ttreatment 12x24x10 pieces
Elf Lip Exfoliator 4.4g
Palmer's Cocoa Butter Formula with Vit.E Swivel Stick 14g
Missha M Perfect Cover BB Cream SPF42/PA+++ 50ml #21
Catrice Photofinish 18h Liquid Foundation 30ml #010
Catrice Camouflage Cream 3g #010
Rimmel Stay Matte Powder 14g #001/Transparent
L'oreal Brow Artist Plumper 7ml #light/medium
Essence Longlasting Lipstick 3.8g #07/Natural Beauty
Real Techniques Miracle Complexion Sponge 
Batiste Dry Shampoo 200ml #Blush-floral & flirty

3 σχόλια:

  1. Το Foundation της Catrice το έχω λατρέψει κι εγώ! Πολύ όμορφο ποστ :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Είναι από τα πιο αγαπημένα μου foundation! Δυστυχώς έχω την εντύπωση πως το έχουν καταργήσει... Φιλιά πολλά Αγγελική μου :*:*

      Διαγραφή
  2. Αγαπημένα Batiste!!! Καλή Χρονιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...