Σελίδες

ELF STUDIO LIP EXFOLIATOR - REVIEW


Χρησιμοποιώντας το, συνειδητοποίησα πως πρέπει να επισπεύσω αυτό το post, γιατί μου τελειώνει επικίνδυνα γρήγορα και δεν θα προλάβω ούτε μια φωτογραφία να βγάλω!

Ο λόγος για το απολεπιστικό χειλιών της εταιρίας Eyes Lips Face (ELF). Είναι από τη σειρά studio της εταιρίας, και έρχεται σε μια πολύ ωραία μαύρη ματ συσκευασία, σε μορφή κραγιόν. Περιέχει κόκκους ζάχαρης, που απολεπίζουν απαλά αλλά αποτελεσματικά τα χείλη, ενυδατώνοντάς τα ταυτόχρονα! Επιπλέον, έχει μια απίστευτη γλυκιά μυρωδιά και γεύση βανίλιας (νομίζω!), ότι πρέπει για να το φας. Και μεταξύ μας σίγουρα θα το δοκιμάσεις! 



Το χρησιμοποιώ κυρίως το βράδυ, ή πριν βάλω σκούρο κραγιόν, για να εξασφαλίσω πως τα χείλη μου θα είναι λεία και χωρίς αντιαισθητικά πετσάκια. 

Στα θετικά του:
-Η συσκευασία του είναι πολύ βολική, καθώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε ώρα, οπουδήποτε, χωρίς να χρειαστεί να βουτήξεις το δάχτυλό σου για να το τοποθετήσεις. 
-Αυτό το κάνει πολύ υγιεινό στην χρήση και εύκολο. 
-Ακόμη περιέχει βιταμίνη Ε, έλαια από αβοκάντο, σταφύλι και τζοτζόμπα, και βούτυρο καριτέ, που είναι πολύ θρεπτικά συστατικά, και σε συνδυασμό προσφέρουν ενυδάτωση και προστασία στα χείλη.
-Επίσης, είναι τέλειο για κάποια που ίσως βαριέται να φτιάξει το δικό της homemade απολεπιστικό. 

Το μόνο αρνητικό στοιχείο που μπορώ να βρω, είναι πως για να το αποκτήσεις πρέπει να το παραγγείλεις ηλεκτρονικά, από την σελίδα iherb.com




Θεωρώ πως αν μπορέσεις να το αποκτήσεις, αξίζει να το δοκιμάσεις!

Για την επόμενη παραγγελία μου, έχω ήδη βάλει 4 από αυτά στο καλάθι αγορών μου ένα για κάθε μια από τις γυναίκες τις οικογένειάς μου. Τόσο πολύ τους άρεσε! 

Έχεις δοκιμάσει το συγκεκριμένο; 
Ποια είναι τα αγαπημένα σου απολεπιστικά χειλιών; Έχεις κάποιο να μου προτείνεις;


E.L.F. Cosmetics Studio Lip Exfoliator 4,4g
(τιμή: 3$, στο iherb.com)

6 σχόλια:

  1. Αν και έχω πάρα πολλά προϊόντα από Elf, αυτό παραδόξως δεν το έχω δοκιμάσει! Ωραίο review :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το δοκιμάσεις! Εμένα όπως κατάλαβες μου άρεσε πολύ! Η Elf έχει βγάλει αρκετά ωραία πραγματάκια! :D xo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαίνεται πολύ ωραίο και το ότι δεν χρειάζεται να βουτήξεις τα δάχτυλα σου στο προϊόν είναι μεγάλο συν! Πολύ ωραίο post!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ισχύει! Ειδικά με κάποια lip balm σε βαζάκι. Είναι κρίμα να σε περιορίζουν να τα χρησιμοποιείς μόνο στο σπίτι. Σε ευχαριστώ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήθελα κι εγώ να το δοκιμάσω αλλά ακόμα χρησιμοποιώ αυτό της Kiko που είχα κάνει και blogpost. Μόλις μου τελειώσει θα το αναζητήσω. Θέλω πολύ να το δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν και δεν έχουμε Kiko στην Ελλάδα, θέλω πολύ να δοκιμάσω προϊόντα τους! Είναι πολύ ωραίο αυτό της elf, και ελπίζω να σου αρέσει τόσο όσο και αυτό που ήδη έχεις! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...