Σελίδες

L'OREAL SKIN PERFECTION DAY CREAM - REVIEW


Skin Perfection υπόσχεται, αυτό περιμένεις και αυτό βλέπεις!

Δεν θα σου πω μεγάλα λόγια, ούτε ότι κάνει θαύματα, αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά πως αν ψάχνεις μια καλή ενυδατική κρέμα για το πρωί, σίγουρα να την δοκιμάσεις.

Η L'oreal στην συγκεκριμένη σειρά, έχει δημιουργηθεί πάνω στην καινοτόμα σύνθεση με Perline-P, που ισχυρίζεται πως βοηθά στην διόρθωση του προσώπου για μια πιο τέλεια επιδερμίδα (υπάρχει τέτοια;!). Βελτιώνει την υφή, λειαίνει τους πόρους και χαρίζει ομοιόμορφη όψη. 


Από την πρώτη στιγμή που την εφάρμοσα, την αισθάνθηκα απίστευτα όμορφα στην επιδερμίδα μου. Την ενυδάτωσε όσο ήθελα, ακόμη και τα ξηρά σημεία του προσώπου μου, χωρίς μετά από λίγο να επανέρχεται και πάλι η ξηρότητα. Ακόμα και όταν τοποθετούσα foundation, δεν παρατήρησα να σπάει σε εκείνα τα σημεία, κάτι που με χαροποίησε πολύ.
Επιπλέον, θεωρώ πως βοήθησε την επιδερμίδα μου, καθώς τις φορές που μπορεί να είχα κάποια εκδήλωση ακμής, και αφού παρερχόταν, τα σημάδια που έμεναν πίσω ήταν ελάχιστα και ακόμη και αυτά που έμεναν επουλώνονταν αρκετά γρήγορα! 

Όσον αφορά την συσκευασία, έρχεται σε ένα γυάλινο ombre ροζ βαζάκι, με επίσης ροζ μεταλλικό καπάκι. Η κρέμα είναι αρκετά πλούσια και κρεμώδης, σε μια απαλή απόχρωση του ροζ (πολύ ροζ!). Το ότι έρχεται σε βαζάκι, αρχικά δεν είναι καθόλου υγιεινό, αλλά όπως θα δεις και στην επόμενη φωτογραφία, έχω επιστρατεύσει μια σπάτουλα για αυτό το σκοπό, όπως επίσης και για να παίρνω όση ποσότητα χρειάζομαι. Επιπλέον, δεν είναι καθόλου travel friendly η συσκευασία, αλλά τουλάχιστον είναι πολύ όμορφη!


Έχεις δοκιμάσει τη συγκεκριμένη κρέμα ή κάποιο άλλο προϊόν αυτής της σειράς;
Για επόμενη αγορά έχω βάλει στο μάτι το serum!
Έχω δει πολύ καλά σχόλια. To προτείνεις; 


L'oreal Skin Perfection Day Cream 50ml - 11.90€ 
(ενδεικτική τιμή, στα καταστήματα καλλυντικών) 

13 σχόλια:

  1. Δεν την έχω δοκιμάσει γιατί έχω φάει κόλλημα με την aquavita οπότε δεν ψάχνω για άλλη! Σίγουρα κάποια στιγμή όμως θα της ρίξω μια ματιά, μιας και είναι αρκετά οικονομική.

    Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν πολύ καλές κρέμες από πολλές εταιρίες! Ελπίζω αν τύχει και δοκιμάσεις τη συγκεκριμένη, να δω τη γνώμη σου στο blog σου! Φιλάκια!

      Διαγραφή
  2. Αυτό με την σπάτουλα είναι πολύ έξυπνο γιατί ούτε και μένα μου αρέσουν οι κρέμες σε βαζάκι ...πολύ ομορφο review ... Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μια πολύ καλή λύση! Και ειδικά σε προϊόντα προσώπου που δεν θέλουμε να τα 'μολύνουμε' είναι πολύ χρήσιμη! Φιλιά Nazh μου! :D

      Διαγραφή
  3. Πως με νευριάζουν και μένα αυτά τα βαζάκια. Ενώ στο μάτι φαίνονται ελκυστικά.
    Δεν την έχω δοκιμάσει, στο μέλλον ίσως και να την αναζητήσω.
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες κρέμες είναι σε βαζάκι, και δεν βολεύουν καθόλου όσον αφορά την ποσότητα που θες να πάρεις σε αντίθεση με τις συσκευασίες με αντλία ή σε σωληνάριο! Ελπίζω αν την δοκιμάσεις να μάθουμε την άποψη σου! Φιλάκια! :)

      Διαγραφή
  4. καταρχας μου αρέσει που είναι ροζ! Δεν ξέρω αν θα αλλάξω ποτέ την ενυδατική μου αλλά αν τη βρώ σε κάποια έκπτωση ισως την δοκιμάσω! Φιλιά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχα ναι είναι πολύ girly! Αν θες να δοκιμάσεις κάτι άλλο εννοείται να την επιλέξεις! Ποια ενυδατική χρησιμοποιείς; Έτσι για να παίρνουμε ιδέες! Φιλιά Μαρία μου! :)

      Διαγραφή
  5. Την έχω χρησιμοποιήσει αυτή την κρέμα, συγκεκριμένα την έχω ακόμα στο συρτάρι μου! Όταν την χρησιμοποιούσα καθημερινά κάτι με είχε χαλάσει στην επιδερμίδα μου για αυτό τώρα την χρησιμοποιώ κάποιες μέρες και μου ταιριάζει καλύτερα! Μόλις έγινα μέλος στο blog σου, θα χαρώ να επισκεφτείς και το δικό μου! Φιλιαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που βρήκες τρόπο να την εντάξεις στην ρουτίνα της περιποίησης σου! Καλωσόρισες στο blog μου λοιπόν, έγινα και εγώ μέλος στο δικό σου! :)

      Διαγραφή
  6. Από αυτή τη σειρά έχω δοκιμάσει τη bb cream και το primer και μου άρεσαν και τα 2 πολύ! :) Ωραίο review Αναστασία μου, φιλιά πολλά! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη bb την έχω δοκιμάσει και εγώ! Μόνο το primer μου λείπει και θέλω πολύ να το αποκτήσω! Σ' ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου! Φιλάκια :D xox

      Διαγραφή
  7. Είναι καλό το primer, ειδικά αν έχεις μεγάλους πόρους! Να το τσεκάρεις ;) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...